Τρόπος- Χρόνος- Κόστος αποστολής

Τρόποι αποστολής

Με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ courier Πόρτα Πόρτα και ασφαλή παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες σε όλη την Ελλάδα. Εξαίρεση αποτελούν δυσπρόσιτες περιοχές. 

Το κόστος αποστολής είναι 2.99€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%)

Χρόνος παράδοσης προϊόντων στην μεταφορική εταιρεία

Η παράδοση των προϊόντων στην μεταφορική εταιρεία προς αποστολή, εφόσον αυτά είναι άμεσα διαθέσιμα από το κατάστημά μας και η παραγγελία καταχωρηθεί μέχρι τις 15:00, γίνεται την ίδια ημέρα ή το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι μεταφορές/αποστολές των προϊόντων γίνονται πάντοτε με ευθύνη του πελάτη και εκτελούνται με τη συνεργαζόμενη εταιρεία ΕΛΤΑ courier Πόρτα Πόρτα. Ο  κίνδυνος απώλειας μεταβαίνει σε εσάς κατά την παράδοσή μας στον μεταφορέα.

Κόστος μεταφοράς

Οι δαπάνες της μεταφοράς διαμορφώνονται ανάλογα με το βάρος του δέματος και σε κάθε περίπτωση υπολογίζονται και αναφέρονται πριν την ολοκλήρωση της αγοράς.

Αν επιλέξετε την πληρωμή με αντικαταβολή θα χρεωθείτε επιπλέον 1,49 ευρώ ( συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).

Οι ημέρες και ώρες παράδοσης έχουν ως εξής: Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή ώρες 09:00 έως 18:00, Σάββατο ώρες 09:00 έως 14:30.

Σε περίπτωση που υπάρχει δυσανάλογη χρέωση (υπερβολικά μεγάλο μέγεθος ή βάρος δέματος) θα προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία προκειμένου να σας ενημερώσουμε για το επιπλέον κόστος των μεταφορικών.

Η επιχείρηση μας ευθύνεται για το χρόνο παράδοσης του εμπορεύματος προς μεταφορά στην μεταφορική εταιρεία, όχι όμως και για το χρόνο τελικής παράδοσής του από την τελευταία στον πελάτη ευθύνη η οποία βαρύνει αποκλειστικά αυτή.

×
×

Cart